Зустріч була дуже "гаряча": З'ясувався кричущий нюанс "побоїща" в Нових Санжарах

Евакуацію своїх громадян із захопленого коронавірусом Китаю до України проводили близько 20 країн, але ні в одній з них своїх громадян не зустрічається так агресивно, передають Патріоти України.

Після так званого новосанжарського сорому (так ситуацію охрестили журналісти) ЗМІ вирішили показати, як відбувалося повернення громадян інших країн. За даними Euronews, перші авіарейси були організовані ще в кінці січня. Тоді своїх громадян вивезли Японія, США і Франція.

Причому, французька влада тоді погодилися забрати з Ухань також 100 громадян інших країн ЄС. Пізніше евакуацію проводили Німеччина, Казахстан, Південна Корея, Індонезія, Росія, Саудівська Аравія, Італія, Бразилія, Узбекистан, Таджикистан, Великобританія, Філіппіни, Сінгапур, Канада. Про намір вивезти своїх громадян заявили також Австралія, Нова Зеландія і Тайвань.

В цілому, за даними ЗМІ, з кінця січня з Китаю евакуювала близько 2 тис. осіб. Процедура у всіх країнах однакова: всі евакуйовані проходять обов'язковий 14-денний карантин, в основному – на військових базах або в госпіталях.

Причому такої "гарячої" зустрічі, якою вона була в Нових Санжарах на Полтавщині, не спостерігалося в жодній з цих країн. Єдиний – набагато менш масштабний випадок стався на початку лютого в Росії: жителі Челябінської області двічі зривали відкриття карантинного центру для громадян Китаю.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...