Звіряча розправа шокувала навіть "копів": У Києві чоловік розчленував матір і закопав останки в лісі (фото, відео)

У Києві 39-річний чоловік з психічним розладом жорстоко вбив і розчленував свою матір. Він стверджує, що це був самозахист і нібито мати над ним знущалася. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Про зникнення жінки похилого віку повідомила її колега, коли та не вийшла на роботу без попередження. Вона також розповіла, що жінка часто сварилася з сином. У будинку правоохоронці виявили частини тіла 64-річної жінки. Незабаром вони розшукали її сина, який планував втекти. Його затримали на ж / д вокзалі в Білій Церкві.

Після розчленування зловмисник закопав деякі частини тіла матері в одному з лісів. Цінне майно жінки він здав в ломбард. За його словами, причиною такого вчинку стали нібито знущання з боку матері. "Вона з мене знущалася сильно. Я не міг цього терпіти вже, вени різав через неї", - сказав він.

Поліцейські призначили судово-психіатричну експертизу, щоб встановити рівень осудності затриманого. Відкрито справу за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...