"Ви можете бути вдвох, утрьох, це абсолютно нормальні речі": Євген Клопотенко заявив, що обирає нетрадиційні стосунки

Український ресторатор, шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко має вільні погляди в питаннях кохання - без збентеження коментує чутки про свою гомосексуальну орієнтацію, і зізнається, чого саме шукає у відносинах з новим партнером, передають Патріоти України.

Так, в інтерв'ю для Супільного кулінар розповів, що зберігати фізичну і платонічну вірність він здатний лише українській кухні. У тому, що стосується романтичних відносин, у ресторатора геть інший підхід.

Євген зараз має кохану, але відносини з нею вибудував нетрадиційні, адже не вважає за необхідне дотримуватися загальноприйнятої норми в цьому питанні. Наприклад, він не бачить нічого поганого в тому, щоб крутити любов з декількома партнерами відразу.

"У мене немає такого, що ти все життя з однією дівчиною. Серце Євгена – воно ніколи не буде з однією людиною все життя, – наголосив він. – Зараз усі подумають, що я гулящий, бабник. Якщо мені подобається дівчина і я все життя з нею проводжу, то це мені здається кінцем світу. Мені з нею цікаво, круто, але я хочу з нею бачитися не кожного дня. Мені нецікаво, мені цікаво працювати, щось змінювати. Ви можете бути вдвох, утрьох, це абсолютно нормальні речі, якщо комусь це також подобається. Такий у мене підхід", - розповідає Євген Клопотенко.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...