17 кімнат та двоповерховий королівський люкс: Як живе Роналду в Дубаї (фото)

Зоряний нападник, який переїхав до Саудівської Аравії минулого тижня, живе в королівських апартаментах із шикарним краєвидом на столицю, передають Патріоти України.

Як пише Daily Mail, колишня зірка "Манчестер Юнайтед", яка підписала контракт із маловідомим клубом "Аль-Наср" у професійній лізі Саудівської Аравії з пакетом на суму понад 400 мільйонів фунтів стерлінгів, зупинився у Вежі Королівства, одній з найвищих будівель у країні.

Зазначається, що 37-річний футболіст оселився в одному з найкращих люксів, які може запропонувати Ріяд. Крім того, 17 кімнат зайняли його сім'я, друзі та служба безпеки.

Гігантський номер заброньований на місяць, а Kingdom Suite — один із найкращих у 99-поверховому будинку. Номер займає два поверхи та включає вітальню, особистий кабінет, їдальню та медіазал.

Вартість апартаментів навіть не вказана на вебсайті і їх необхідно бронювати в приватному порядку. Однак є інформація про менший номер — "Президентський люкс" можна забронювати онлайн, івартість за ніч складає 3300 фунтів стерлінгів за ніч.

Підраховано, що рахунок за проживання в готелі для Роналду та його оточення перевищить 250 000 фунтів стерлінгів, коли він переїжджатиме у постійний будинок зі своєю родиною.

Крім того, через статус знаменитості кухарі пропонують ексклюзивну послугу доставки їжі в номер для Роналду та його родини. Також персонал попросили не робити селфі із зіркою.


Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...