55-річна Ніколь Кідман у "голій" сукні знялася для обкладинки модного глянцю

Ніколь Кідман у голій сукні

Голлівудська актриса Ніколь Кідман стала героїнею обкладинки журналу Perfect. Вона позувала в авангардному вбранні, у тому числі і в "голій" сукні від Глена Мартенса, креативного директора Diesel. Про це пише Daily Mail.

Під час фотосесії 55-річна володарка Оскара продемонструвала ідеальну форму та вражаючі біцепси у мікро-міні-спідниці та топі.

Кідман приміряла руду перуку з графічним чубчиком і кілька нарядів: високі ботфорти з широкою халявою і навіть "голою сукнею".

Автором фотосесії виступив Чжун Лінь. Він зняв Кідман для третього номера журналу Perfect, присвяченого величезним іконам поп-культури.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...