Адель розповіла, як схудла на 45 кг завдяки розлученню

Слідом за принцом Гаррі та Меган Маркл співачка Адель дала велике інтерв'ю Опрі Вінфрі, розкривши подробиці свого розлучення та схуднення на 45 кг. У двогодинній програмі на каналі CBS 33-річна зірка зізналася, що соромилася розлучення з бізнесменом Саймоном Конеккі після восьми років стосунків та двох років шлюбу. Пара розлучилася у 2019-му, коли їхньому синові Анджело було 7 років, зазначають Патріоти України.

"Я сприймаю шлюб дуже серйозно. А вийшло так, ніби я вчинила неповажно, бо вийшла заміж і розлучилася так швидко. Мені соромно, що це сталося так швидко", - сказала Адель.

Співачка наголосила, що досі любить Конеккі, хоч і "не закохана" в нього. Колишнє подружжя живе одне навпроти одного у Лос-Анджелесі і разом виховує сина.

Зовнішній вигляд Адель за останні два роки дуже змінився: зірка скинула 45 кг, чим викликала безліч пересудів. В інтерв'ю Опрі британка зізналася, що схудла завдяки контролю тривожності та новому режиму фізичних вправ.

"У мене були найжахливіші напади паніки після того, як я розлучилася. Вони повністю паралізували мене і збили з пантелику, тому що я не могла контролювати своє тіло, - розповіла Адель. - Помітивши, що моє занепокоєння вщухає в тренажерному залі, я почала ходити туди щодня. Це справді допомогло залишатися при здоровому глузді".

Фото: https://www.instagram.com/oprah/

Багато фанатів розкритикували Адель за те, що своїм схудненням вона "зрадила бодіпозитив", але співачка не переймається з цього приводу.

"Я не турбуюся про це, тому що моє тіло об'єктивували протягом усієї моєї кар'єри. Я або занадто велика, або занадто маленька, я або гаряча, або ні. Але це не моя справа - стежити, як люди ставляться до свого тіла. Мені шкода, що [моє схуднення] змусило когось почуватись жахливо по відношенню до себе - але це не моя справа. Я намагаюся розібратися у своєму власному житті. Мені не потрібен ще один привід для занепокоєння", - сказала вона.

  • Через 2 роки після розлучення співачка Адель вперше показала бойфренда. Зірка зустрічається з американським спортивним агентом Річем Полом.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...