Ах, які ніжки! 52-річна Дженніфер Еністон засвітила струнку фігуру у відвертих сукнях (фото)

Американська акторка, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон знялася для обкладинки вересневого випуску журналу InStyle. На одному із фото 52-річна зірка з'явилася в білій сукні з ефектними розрізами. Її елегантний образ завершували масивні прикраси на руках і шиї, об'ємна укладка та легкий макіяж. Відповідні кадри з фотосесії Еністон опублікувала в своєму блозі в Instagram, передають Патріоти України.

А на іншому знімку акторка була зображена в блискучих штанах і зеленій кофті з люрексом і хутряними манжетами.

"Вона красуня, вона грація, вона міс Дженніфер Еністон! І дійсно, краще неї ніхто не зміг би прикрасити наш вересневий модний номер. Зробивши одну з найзнаменитіших кар'єр Голлівуду, Дженніфер Еністон могла б просто насолоджуватися своїм успіхом усе життя. Але вона продовжує прагнути до ще щасливішого майбутнього", – написали в редакції глянцю про співпрацю з Дженніфер.
Відомо, що інтерв'ю і фотосесія приурочені до гучного перезапуску серіалу "Друзі" в цьому році, а також до виходу нового сезону "Ранкового шоу", прем'єра якого запланована на 17 вересня.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...