Андрій Данилко відзначає день народження: Пригадаймо, яким був артист до того, як його поглинув образ Вєрки Сердючки, і перші кроки "народної провідниці"

2 жовтня свій день народження святкує Андрій Данилко — актор, сценарист, шоумен і телеведучий, автор яскравого образу дотепної і близької до народу провідниці Вєрки Сердючки, з 2008 року — народний артист України. Новини.LIVE наводять рідкісні фото Данилка з сімейного альбому артиста, зазначають Патріоти України.

Народився Данилко в Полтаві. Андрій згадує, що навіть в ранньому дитинстві мріяв про перевтілення: «Уже в дитсадку не вірив в Діда Мороза. Але мені завжди хотілося мати такі, як у нього, шубу і бороду».

Народився майбутній артист у Полтаві

У школі Данилка згадують, як скромного, сором'язливого хлопчика, не відмінника, але зірку концертів і виступів місцевої команди КВК.

Закінчивши школу, Андрій не пройшов ні в музичне училище, ні в педагогічний інститут. Потім буде спроба пробитися на театральний факультет у Харкові і півтора роки в естрадно-цирковому училищі.

У школі згадують, що Андрій завжди відрізнявся артистизмом
Слава прийшла до Данилка в 1991 році, коли в телепрограмі «Вибрики» був втілений в життя образ «народної провідниці». Нещодавно Андрій опублікував перше кольорове фото Вєрки Сердючки тих часів.

Вєрка Сердючка. Початок

У 2018 році Данилко був відвертим: він розуміє, як глядачі скучили за Вєркою, але зараз вже важко витримувати шалений темп на концертах. «Все-таки вже не 20 років… Ми граємо в Сердючку, а не заграємося», — виправдовувався артист.

Команда Данилка привітала Андрія з днем народження. «Любимо тебе, як ніхто інший. Дякуємо за постійне натхнення, а ще за невичерпне і непередбачуване почуття гумору», — йдеться в привітанні.

Нагадаємо, Андрій Данилко заявив шанувальникам, що зі здоров'ям у нього все добре, а чутки про невиліковну хворобу — фейк.

В США померла знаменита американська кінорежисерка Елеонор Коппола

середа, 17 квітень 2024, 1:45

Американська режисерка Елеонор Коппола померла у п'ятницю, 12 квітня, у своєму будинку в Резерфорді, штат Каліфорнія. Їй було 87 років. Про це повідомляє The Guardian . Наразі невідомо, що саме стало причиною її смерті, але за словами представника її...

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...