"Бачити не хочу": Дружина Романа Сасанчина розповіла про сімейну сварку - нерви не витримали (фото)

Дружина 19-річного переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна зізналася фоловерам, що посварилася з чоловіком. Про це блогерка розповіла в Instagram-сторіз, передають Патріоти України.

Іванна нещодавно народила первістка. За словами дівчини, її самопочуття різко погіршилося, а коханий довго не міг потрапити додому. Через це у них сталася сварка.

Дружина Сасанчина поскаржилася, що у неї висока температура. Медикаменти не допомагають. Дівчина навіть викликала швидку допомогу.

"Температура 39. Мала не хоче злазити з рук. Через це не можу себе зцідити, а мій коханий чоловік ніяк не може додому приїхати. З ним посварилися. Бачити не хочу", - написала Іванна.

Дівчина зазначила, що буде їхати в лікарню. Ймовірно, її ушпиталять. Температура стабільно тримається на рівні 39-40 градусів. Лікарка порадила крапельницю.

Нагадаємо, Іванці зробили кесарів розтин. Роман був присутній на пологах і першим взяв дитину на руки. "Ще до пологів я одразу попередив дружину, що я буду з нею на пологах, тому що це таїнство, яке можливо буде тільки один раз в нашому житті і я дуже хочу підтримувати її. Це дуже важливо для нас", - говорив Сасанчин

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...