Батькам хайп лише на руку? Скандальна 8-річна блогерка повернулася до 13-річного бойфренда, і вони вже знімають нові відео

Скандальна блогер Мілана Маханець після хвилі хейту, який хлинув після її роману в інтернеті з блогером Пашею Паєм, знову стала з ним зустрічатися. Так, через деякий час після скандалу неповнолітні перший раз побачилися і вже навіть знімають нові відео. Про це свідчать дані з Instagram Мілани і Паші, передають Патріоти України.

Так, перший порушив мовчання 13-річний Паша. "Мрія №1 виконана", - підписав він знімок з Міланою. На фото Мілана і Паша стоять обійнявшись з м'якою іграшкою на тлі фонтану. У своєму акаунті Мілана прокоментувала свою зустріч з хлопчиком. "Ми не бачилися менше двох місяців, а мені здалося що пройшла вічність. Паша подарував мені цього ведмедика, як думаєте на скільки % 1-100 він схожий на Пашу?"- написала Мілана.

Крім того, скандальна пара знову почала знімати відео розважального характеру для соціальних мереж. На фото видно, що разом з Маханець і Паєм також записує ролики блогер Дарій Батаєв.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...