"Бджілка виросла": Аліна Гросу в роздільному купальнику приголомшила апетитною жіночною фігурою (фото)

Українська співачка Аліна Гросу прославилася ще зовсім маленькою, а трек "Бджілка" є її візитною карткою. Але юна співачка виросла і перетворилася на прекрасну дівчину. 27-річна виконавиця поділилася з фанатами рідкісними фото у купальнику, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Аліна Гросу вирішила призвести фурор, опублікувавши кадри, як вона зазначила, архівні - зроблені в роки мирного життя.

"Трохи архіву та спокійних часів. Яке фото подобається більше?" – поцікавилася у фанатів зірка.

Аліна Гросу постала в кадрі на пляжі, одягнена в роздільний купальник у тропічний принт, яким підкреслила свою дивовижну фігуру. Виглядає зірка фантастично: у неї довгі стрункі ноги, плоский живіт, вузька талія і вражаючі пишні груди.

Ходять чутки, що за час своєї зіркової кар'єри співачка зробила чимало пластичних операцій, зокрема збільшення розміру бюста. Експерти зазначали, що вона користується послугами пластичного хірурга своєї зоряної хресної Ірини Білик – і результат справді на обличчя. Аліна Гросу, на думку громадськості, змінила форму щелепи, носа, зробила вилиці виразнішими, а також підкачала губи.

"Аліно, ти красуня, як завжди. А де фото з Полянським?", "Все красиво", "Всі фото красиві", "Русалка", "На всіх фото дуже красива, бо україночка", "Прекрасне тіло", "Бджілка виросла, ой, що коїться", "Обкладинка журналу", - захоплюються фотографіями шанувальники зірки.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...