"Більше ніколи в житті": Полякова зробила гучну заяву щодо своїх російськомовних пісень

Українська співачка Оля Полякова пообіцяла, що більше ніколи не виконуватиме свій російськомовний репертуар. Відтепер виконавиця співатиме українською, а старі композиції лунатимуть в перекладі. Про це вона заявила в ефірі радіо "Львівська Хвиля". Артистка запевнила, що і в побуті перейшла на рідну мову, передають Патріоти України.

Пісні для неї писатимуть ті ж автори, які робили це до повномасштабного вторгнення. Варто зауважити, що раніше Полякова співала здебільшого саме російською мовою.

"Дуже багато людей в Україні недооцінювали вагу мови. Але, коли в нас захотіли забрати нашу землю, скасувати нашу національність, заперечити нашу мову, ми, як ніколи, захотіли стати українцями. Я – не виняток. Я не використовую більше російську. Ба більше, я можу заявити абсолютно точно, що я більше ніколи в житті не буду співати російською", – впевнено заявила виконавиця.

Зірка пояснила, що до повномасштабної війни співала російською, адже "там платили кращі роялті", але після 24 лютого пріорітети в житті багатьох українських артистів змінилися. Це стосується і спілкування в побуті.

"Якщо чесно, я і в побуті перейшла на українську, і діти перейшли. Особливо моя молодша. 24 лютого вона перейшла і більше не використовує російську", – додала зірка.

Нагадаємо, що Олі Поляковій ці зміни далися складніше, ніж іншим зіркам, адже майже всі її треки були написані російською мовою. Щоб вийти з ситуації, вона їх переклала на актуальний лад. Наприклад, хіт "Шльопки".

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...