"Боюсь засудження": Тіна Кароль зізналася, що думала над концертами в Росії

Українська співачка Тіна Кароль пояснила, чому відмовляється виступати в Росії та як ставиться до українських артистів, які там гастролюють. Про це зірка розповіла в інтерв'ю виданню КП, передають Патріоти України.

«Залишатися в країні це моє рішення. Але я розумію, у нас сьогодні криза: ковід, політична ситуація. Я за Україну, але водночас я сама годувальниця своєї сім'ї, свого величезного колективу. Коли я бачу, що до нас приїжджають виступати з гастролями, а ми просто спостерігаємо, тоді виходить ми дурні? Я говорю сама собі: жінка, може, стань сміливішою?! Я не давала моральних оцінок артистам, коли вони виїжджали, і не даватиму оцінки, коли вони зараз приїжджають. За цим має спостерігати закон та політики. Але є такий осередок суспільства, як український шоу-бізнес. Шоу-бізнес — це чудовий бізнес, це бізнес на шоу. І сьогодні політичний порядок денний диктує, що патріотизм і бізнес ніяк не пов’язані. І я запитую себе, а що — так можна?» — пояснила Кароль.

Також вона зізналася, що боїться засудження громадськості. «Звичайно, я боюся засудження. Але чи не заслужила я вже, щоб не летіли засудження на мій бік — теж питання. З іншого боку, нас штовхають до цього. Якщо політика нічого не пропонує натомість, то формула „бізнес — це тільки бізнес“ можлива? — заявила зірка. — Не треба казати, що винна нова влада. Ні, це питання просто зависло в повітрі. Постійна відсутність правил породжує ринок якийсь, і в результаті ми виглядаємо погано. У всіх цих заборонах, зривах, скандалах ми маємо поганий вигляд. Внесли до списку, потім скасували, потім знову внесли. Час уже до чогось прийти. Я навіть готова стати родоначальником руху, готова стати першою, хто скаже: друзі, просто поговоримо, давайте знайдемо форму».

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...