"Будь Чоловіком!": Комік Олександр Пікалов привітав сина з 16-річчям (фото)

Олександр Пікалов 6 лютого привітав свого єдиного сина Михайла із 16-річчям. На своїй сторінці в Insatgram зірка "Кварталу 95" опублікувала архівне фото із сином, з яким він після розлучення з дружиною бачиться набагато рідше, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні Моєму Михайлику 16 років! Син будь Чоловіком!", - написав Пікалов.

Зірка "Квартал 95" позує на фото із сином у костюмі з обладунками. Маленькому Михайлу на знімку десь 8-9 років. Пікалов-старший помітно змінився з того часу та й син підріс і став дорослим хлопцем.

Підписники зірки "Кварталу 95" приєдналися до привітань його чада, і побажали Михайлу всього найкращого.

"Який дорослий!!! З іменинником!", "З іменинником! найміцнішого здоров'я!!!", "Саня, мої вітання! Вже чоловік!", "З Іменинником! днем народження сина!", - написали фоловери.

Як відомо, у 2021 році Олександр Пікалов розлучився зі своєю дружиною Іриною після 18 років шлюбу. Вони мають один спільний син. Пара довго приховувала, що не живе разом, і досі ніхто з подружжя не назвав причини розлучення.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...