"Був би вже дорослим": Віталій Борисюк розповів, як вони із Ольгою Сумською втратили сина (відео)

Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Фото: instagram.com/vitaliyborysyuk.Заслужений артист України і чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк розповів, як познайомився з майбутньою дружиною і як мало не втратив її. Коли майбутній актор навчався на третьому курсі театрального університету, він відзначав Новий рік вдома у своєї майбутньої першої дружини Жанни. Тоді на святкування до них прийшли однокурсники Борисюка, у тому числі і Ольга Сумська. Того вечора вони і познайомилися, але залицятися до доньки народних артистів актор почав тільки після розлучення. На той момент Ольга була вагітна дочкою Тонею від першого чоловіка Євгена Паперного. Про це Борисюк розповів у інтерв'ю ЖВЛ, передають Патріоти України.

У якийсь момент всім учасникам любовного трикутника довелося грати в одній постановці. «Він був примою театру, він був головним актором театру Лесі Українки… Ми грали нареченого і наречену, а Євген Паперний грав чувака, який викрадав мою наречену. У житті все навпаки… Я вже йшов напролом», — згадав Борисюк. Незабаром після цього він вирушив на чоловічу розмову з Паперним, в ході якої йому вдалося умовити опонента поступитися йому коханою жінкою. «Це було другій годині ночі. Я приїхав і сказав, що давайте вже з’ясуємо наші стосунки. Я стояв на поверсі… Сказав, що все одно вона буде зі мною», — згадав Борисюк.

Не без скандалу, але Паперний дозволив піти екс-коханій з новонародженою дочкою. Сумська і Борисюк почали жити разом, але одружилися лише коли Антоніні виповнилося п’ять років. Дівчинка навіть називала вітчима «татом».

Борисюк розповів, що завжди мріяв і досі мріє про сина-спадкоємця. У 1993 році Ольга Сумська вперше завагітніла від свого другого чоловіка. УЗД показала, що у пари повинен був народитися хлопчик. На той момент актриса знімалася в трьох проектах одночасно. Через виснаження і стрес вагітність обірвалася. «Це був трагічний момент… Зараз би він був уже дорослим. До слова, з Анею у нас могла статися така ж ситуація. І Оля рано лягла на збереження… Аня народилася передчасно. У Олі тиск до 220 підскочив, сказали все — «Будемо народжувати». Екстрений кесарів розтин врятував дочку акторів, але сильно вдарив по здоров’ю артистки — Сумська втратила два літри крові.

Влітку 2021 року подружжя відзначило 25-річчя весілля. 57-річний актор зізнався, що єдине, про що він шкодує - що у них не вийшло народити сина. До слова, він також поділився історією про те, що його прапрадід став батьком у віці 58 років.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...