Чим зайнятись поза боксом: "Сам люблю доглядати", - Олександр Усик про свій автопарк

Якими машинами володів і володіє український боксер.


Олександр Усик здобув феєричну перемогу над Ентоні Джошуа і увійшов у світову історію боксу. Українець завоював титул чемпіона світу в суперважкій вазі. Але Усик не тільки видатний спортсмен, а й завзятий автомобіліст. Про те, якими машинами володів і володіє український боксер розповів АвтоПортал, передають Патріоти України.

Автомобілі Усика

У перший раз Усик сів за кермо, коли був підлітком. Він навчався їздити на Москвичі - 412 свого батька. Першою особистою машиною спортсмена стала Skoda Octavia A5. Він прикрасив її зображенням легендарного боксера Мохаммеда Алі.

У 2013 році в Сімферополі Skoda потрапила в ДТП. Але після аварії від авто він не позбувся. В інтерв'ю в 2016 році Олександр говорив, що продовжує їздити на цій машині. Але з тих пір пройшло вже 5 років, тому точно невідомо, чи збереглося авто до наших днів.

Усик в один час володів кросовером Kia Sorento, але через два тижні машину розбила його дружина. У 2012 році за перемогу на Олімпіаді Олександр отримав від Федерації боксу України Volvo XC90.

Після цього Усик їздив на позашляховику Toyota Land Cruiser 200. В інтерв'ю журналістам він говорив, що їздив на різних авто, навіть більш дорогих, але "Крузер" йому подобається більше всіх.

Потім у Усика були не менш круті автомобілі - Lexus LX (куплений в 2018-му), Mercedes-Benz GLS... Найсвіжішою машиною Олександра є кросовер Audi RS Q8. Цю машину він купив влітку 2020 року.


"Автомобілі мені дуже подобаються, я можна сказати "кайфую" від них. Сам люблю доглядати за своєю машиною, якщо час дозволяє, у мене навіть спеціальний пилососик є", - каже Олександр.

П'ять років тому Олександр тестував електрокроссовер Tesla Model X P90D Ludicrous. Зараз цю машину знають багато, але тоді - це був "просто космос". Боксеру сподобалося авто, особливо його динаміка (3,2 секунди до 100 км/год) і майже повноцінний автопілот.


Але без критики також не обійшлося - нарікання викликала якість збірки салону і "неможливість відправитися в подорож Україною". Запас ходу у авто становить 416 км.

На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:30

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото. Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід". За його словами, реабілітація триває, однак най...

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...