Даша Астаф'єва вирядилась Матою Харі, демонструючи бездоганну фігуру без білизни (фото)

Популярна співачка, модель і актриса Даша Астаф'єва завела мережу своїми новими фото. На них знаменитість постала майже без одягу, засвітивши на камеру стоячий сосок. Пікантні кадри з'явилися на особистій сторінці Астаф'євої в «Інстаграм», передають Патріоти України.

Так, з одягу на Даші були тільки портупеї. На фото Астаф'єва позує, сидячи на гойдалках. За добу пост української знаменитості оцінило близько 19 тисяч підписників, при цьому, багато хто залишив свої коментарі, захоплюючись красою Даші.

«Горяча, как асфальт в жару», «Это так сексуально!» «Богиня, что там говорить», «Ну, аж голова кружится...! Женщина мечты!» «Как можно выдержать, настолько это красиво», «Мата Хари образ», «Сочная, вкусная. Прекрасная», «Богиня. Восхищаюсь вашей красотой. Невероятно женственная, чувственная, сексуальная», «Суету навести охота», «Была бы мужчиной», «Безгранично красивая!» «Вот это я понимаю», - писали люди в коментарях.

Гортайте вправо, щоб побачити друге фото:

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...