"Давай фото з Сашею": Мішина в купальнику захопила пікантним фото і підігріла інтригу (фото)

Ксенія Мішина після насичених трудових буднів релаксує на Кіпрі. З собою на відпочинок вона взяла сина Платона, але шанувальники підозрюють, що разом з актрисою полетів і переможець "Холостячки" Олександр Еллерт, передають Патріоти України.

А особливо уважні навіть помітили його в фотоблозі зірки "Кріпосної", правда, та швидко видалила коротке відео. На користь версії про те, що Ксенія і Олександр відпочивають разом, свідчить і той факт, що після прибуття актриси в готель, Олександр перестав постити актуальний контент і обмежується лише архівними фото. А ось переможниця "Танців із зіркам", навпаки, щедро ділиться барвистими кадрами з відпочинку.

Вона опублікувала в Instagram яскраве фото в купальнику, зроблене під час запливу в блакитній воді. На Ксенії - злитний чорний купальник, який підкреслив її хвилюючі вигини. Вона прикрила очі і вільно пливе на спині, підставивши обличчя сонячним променям.

"Як же важливо давати собі відпочинок. Тотальне розслаблення. Просто не робити нічого. Бути ніким. Розчинитися в моменті. Не вирішувати, не грати, не турбуватися. А лежати, спостерігати і заспокоїтися. Часом це дуже складно. Звичка все контролювати частенько бере гору", - зізналася вона.

Шанувальники оцінили не тільки сам кадр, але і знову почали обговорювати тему возз'єднання Саші і Ксюші.

  • Красиво Саша фотографує
  • Ракурс вище її сина, очевидно, фотку робив Еллерт
  • Вай, який гарний знімок, який прекрасний у Вас фотограф
  • Давайте фото з Сашею
  • Яка кайфова фотографія

До речі, парочку застукали в аэпропорту. Нібито те саме віддалене вчасно відео Мішиної зі "сторіс" розлетілося по групах, пабліках соцмережах і каналах. На кадрах видно, як чоловік, дуже схожий на Еллерта, проводжає Ксенію в аеропорту, але ось полетів він з коханою чи ні – невідомо.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...