Давно пора на Москву: Сніжана Єгорова потрапила у новий скандал через Путіна і Жириновського

Українська телеведуча і актриса Сніжана Єгорова, яка нещодавно потрапила в скандал через підтримку президента Росії Володимира Путіна, тепер знайшла ще одного "улюбленця", зазначають Патріоти України.

У своїх соцмережах Єгорова рекомендує послухати виступ одіозного депутата Держдуми Володимира Жириновського, в якому він розповідає про закінчення війни в Україні "за допомогою потужної зброї".

Публікацію вона підписала рядками з вірша Федора Тютчева "Розумом Росію не зрозуміти". "Іноді корисно послухати ВВЖ (Володимира Вольфовича Жириновського - ред.), щоб зрозуміти розумом Росію! І не вимірювати простим аршином...Росію потрібно просто знати! У Росію можна тільки вірити", - написала Єгорова.

Жириновський знаменитий своїми скандальними пропозиціями і пропагандистськими висловлюваннями. Він нерідко поширював фейки щодо України і пропонував за допомогою військової агресії з боку Россі "примусити українців до миру".

Після таких слів, Єгоровій знову запропонували переїхати жити в РФ. "Може, тобі переїхати до ВВЖ додому? Там будете разом "вірити в Росію". Навіщо тобі витрачати в Україні свою жовч і ненависть?",- прокоментував один з інтернет-користувачів.

Єгорова підтримала Путіна

Актриса в соцмережах публічно заявила про підтримку Путіна. Вона зазначила, що не вважає політика-окупанта винним у тому, що відбувається на її батьківщині.

Шанувальники і колеги були шоковані визнанням телеведучої, що призвело до гучного скандалу. Нагадаємо, дочка Сніжани Єгорової, телеведуча Стася Ровінська прокоментувала важкі стосунки з мамою.

В США померла знаменита американська кінорежисерка Елеонор Коппола

середа, 17 квітень 2024, 1:45

Американська режисерка Елеонор Коппола померла у п'ятницю, 12 квітня, у своєму будинку в Резерфорді, штат Каліфорнія. Їй було 87 років. Про це повідомляє The Guardian . Наразі невідомо, що саме стало причиною її смерті, але за словами представника її...

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...