"Деякі її вчинки можуть шокувати": Близький друг Пугачової перед смертю розповів про дивну поведінку Примадонни

60-річний російський художник-постановник Борис Краснов перед своєю смертю дав інтерв’ю російським журналістам, у якому відверто зізнався про непростий характер своєї подруги, поп-ікони РФ Алли Пугачової. Про це йдеться у публікації "Экспресс-газеты", передають Патріоти України.

Росіянин розповів, як іноді важко було працювати з Пугачовою, а її фаворитам він би не позаздрив. "Так, вона дуже суб’єктивна і по-жіночому непослідовна. Але скільком людям допомогла! Для більшості саме "Різдвяні зустрічі" стали трампліном на російську естраду", – зауважив Краснов.

Покійний сценарист зазначив, що Пугачова давала співакам-початківцям непоганий старт, але успіх кар’єри вже залежав безпосередньо від самого артиста. "Особисто для мене найскладнішим було відчути її настрій. Щоби справу оскаржити, треба було з Аллою, як кажуть, на одній хвилі бути, і не дай боже збитися з правильного курсу. Наслідки можуть бути непередбачувані! До речі, деякі її вчинки можуть шокувати", – відповів Краснов.

Церемонія прощання з 61-річним постановником проходила у Великому траурному залі Троєкурівського кладовища на початку вересня. Там зібралися багато російських зірок, серед яких була і Пугачова в супроводі чоловіка Максима Галкіна.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...