"Дякуємо всім, хто підтримував": Учасники гурту "Тартак" офіційно заявили про розпад колективу.

Учасники гурту "Тартак" офіційно повідомили про розпад колективу. І заінтригували анонсом абсолютно нового проєкту. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці групи на Facebook, передають Патріоти України.

"Ми, музиканти "Тартака", сьогодні офіційно завершуємо роботу у складі групи. Дякуємо всім, хто підтримував наші старання утримати на ходу цю легендарну машину, але занадто багато перешкод ми зустріли на шляху", - сказано в повідомленні.

Музиканти розповіли, що для шанувальників у них є і хороша новина. "За майже два роки існування Тартака в оновленому складі нам вдалося створити між собою справжню колективну синергію і це дало натхнення рухатися далі", - зазначили артисти. Вони додали, що зовсім скоро у світ вийде новий проєкт, над яким вони зараз працюють і вже готується прем'єра першої, дебютної роботи.

Історія колективу "Тартак"

Український гурт "Тартак" був заснований у 1996 році в Луцьку Олександром Положинським та Василем Зінкевичем-молодшим. Вони перемогли на фестивалі "Червона рута" з першими хітами. У 1997 році до колективу додався клавішник Андрій Благун і гітарист Андрій "Муха" Самойло.

Після цього у групи була смуга невдач і вони тимчасово перестали виступати. У 1999 році в групу прийшов діджей Валентин Матіюк і колектив знову став дуже популярним.

Далі склад колективу кілька разів змінювався, але популярність росла. За роки існування колективу було випущено 10 альбомів. У лютому 2020 року беззмінний лідер команди Олександр Положинський повідомив про свій відхід. Його замінив Сергій Стоянов.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...