До ідеалу герцогині ще далеко: Меган Маркл у топі та штанах спробувала приховати недоліки фігури (фото)

40-річна Меган Маркл стала мамою вдруге на початку червня. Відтоді вона не поспішає повернутися в колишню форму, роблячи маленькі кроки заради порятунку від зайвої ваги, передають Патріоти України.

Днями внучата невістка королеви Англії з'явилася на публіці, похвалившись своєю неідеальною фігурою. Колишня американська актриса дала інтерв'ю The New York Times, з'явившись у студії у стильному вбранні.

Для виходу в світ дружина принца Гаррі обрала чорний топ, класичні чорні штани з завищеною лінією талії і стрілками, а образ завершила туфлями на високих підборах і брошкою у вигляді маку.

І якщо ніжки зірки серіалу "Форс-мажори" завжди виглядають чудово, то в очі тут же впадає проблемна зона у фігурі Меган Маркл - живіт. Навіть будучи худенькою, актриса ніколи не відрізнялася жіночими вигинами та вузькою талією, а після двох вагітностей так і зовсім.

Волосся дружина принца Гаррі залишила розпущеним, завивши його у красиві хвилі, а в макіяжі зробила акцент на очах, а на губи нанесла нюдову помаду в тон своєї шкіри.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...