"До останнього сподівалася, що це помилка": Брат Ірини Федишин загинув у боях під Соледаром

Українська співачка Ірина Федишин повідомила, що її двоюрідний брат Роман Климкович, якому було лише 34 роки, 9 лютого загинув у боях під Соледаром. Востаннє вокалістка бачилася з родичем 25 січня 2023 року на своєму концерті у Трускавці. Тоді захисника України відпустили на 10 днів додому. Про сумну новину виконавиця розповіла в Instagram, передають Патріоти України.

Вона поінформувала, що наступні її сольники будуть у пам'ять про Климковича. Знаменитість показала кадри з братом, які були зроблені на останній зустрічі з ним.

"З перших днів війни пішов захищати рідну землю добровольцем. Ромчик, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю! Ми нещодавно бачилися. Ти одразу провідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене в гості і розповідав про війну. Ти був сповнений сил, енергії, навіть словом не обмовився, що там важко. А в мене навіть думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ми стояли в коридорі і ніяк не могли розпрощатися", – згадала Федишин.

Зірка розповіла і про те, як дізналася про смерть чоловіка. Бойові товариші наголосили – зараз важко "винести" тіло загиблого з окопу, оскільки вони перебувають в оточенні з трьох сторін. Але друг Романа Володимир потішив, сказавши, що не покине Климковича на полі бою.

"Я не вірила і до останнього сподівалася, що це помилка. Можливо, ти поранений і потрапив у полон. Але твій побратим Володя, з яким ви разом добровольцями пішли на війну, повернувся сьогодні до цього окопу і переконався, що тебе вже немає. Володя, ти повинен вижити! Роман би цього дуже хотів. Якби не було важко, ти маєш подбати про свою безпеку. Прошу молитву за хлопців, яким у ці хвилини дуже важко", – звернулася селебріті до українців.

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...