Дорого-багато: Аліна Гросу показала батьківський будинок та свою дитячу кімнату у Чернівцях (фото)

Аліна Гросу народилася у Чернівцях, де, як і раніше, в їхньому сімейному будинку живуть її батьки та молодший на 22 роки брат. Артистка вирушила з коханим до Буковеля, а по дорозі назад заїхала до батьків, зазначають Патріоти України.

Туди ж приїхала і Катя Осадча зі своєю програмою "Світське життя". До мережі потрапили кадри з житла батьків успішної української співачки у її рідному місті. В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Аліна Гросу показала відео з дому своїх багатих батьків: батько зірки – бізнесмен та депутат Чернівецької міськради, а мама – колишня медсестра.

У батьківському будинку можна побачити рівні стіни, мармурові підлоги, колони, великі вікна, гарні штори. Кухня обладнана розкішними італійськими меблями та сучасною технікою та з'єднана зі їдальнею, де стоїть великий стіл на товстих ніжках, а біля нього майстерні стільці на різьблених ніжках.Каті Осадчій Аліна Гросу показала свою колишню спальню, яка зовсім не схожа на кімнату маленької дівчинки. Тут дорогі шпалери, комод, просторе двомісне ліжко. Виконавиця показала ведучій свої старі вбрання, в яких вона виступала на сцені ще у дитинстві. Варто зазначити, що подібний ремонт і в 5-кімнатній квартирі артистки, яку їй подарували мама з татом.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...