Доведеться робити операцію: Руслана Писанка отримала тяжку травму під час падіння (фото)

Українська телеведуча та актриса Руслана Писанка, яка 4 лютого під час вистави знепритомніла прямо на сцені, подякувала друзям, колегам та глядачам за хвилювання та гарячу підтримку, передають Патріоти України.

«Вимушена констатувати діагноз — у мене перелом ноги зі зміщенням. На жаль, без операції не пройде», — уточнила акторка у соцмережі.

Наразі Писанка знаходиться в одній з київських лікарень — лежить на витяжці на спині без руху, її підтримують знеболювальними препаратами. До ноги прикріплена спеціальна гиря, що витягує ногу. «Відчуття ніби уві сні. Не зі мною. Але все обов'язково буде добре! Ми віримо. Треба просто почекати і набратися терпіння», — додала вона.

За її словами, вчора підіймалася висока температура та підскочив тиск. Сьогодні все вже минулося.

Писанка сподівається, що завтра зможе взяти участь у програмі «Твій день».

Падіння сталося під час вистави «Потяг «Одеса-мама», коли актори танцювали. Руслана Писанка була у взутті на підборах, оступилася й впала. Їй спочатку здалося, що підвернула ногу.

За її словами, швидка приїхала досить швидко. Медики поставили діагноз — перелом ноги зі зміщенням. У понеділок актрисі належить здати необхідні аналізи, тоді лікарі ухвалять остаточне рішення щодо операції.

У лікарні Писанку підтримує чоловік — бізнесмен Ігор Ісаков, а у мережі тисячі її шанувальників.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...