"Доведеться трохи зачекати": Святослав Вакарчук вперше розповів про новонародженого сина та кризу середнього віку

Святослав Вакарчук, який минулого року став батьком, вперше розповів про сина Івана після його народження.Вакарчук зізнався, що поява сина зробила його життя більш змістовним, зазначають Патріоти України.

"Звичайно, маленькі діти впливають на якісь побутові зміни. Ну й, безумовно, з’явилися певні емоції, яких я не знав раніше. Але в глобальному масштабі – з точки зору мого відношення до життя, все як і раніше: люблю музику, людей, прагну жити насиченим життям. Просто завдяки сину моє життя стало більш змістовним", - поділився Святослав.

Інформацію про народження сина Святослав, який зазвичай тримає приватне життя подалі від камер, не приховував: "Як би я міг це приховати?! Я дуже щасливий, що в мене є син!".

Музикант зізнався, що співає сину колискові та навіть планує випустити альбом із ними:"Навіть хочу записати альбом колискових. Щоправда, син ще дуже маленький, аби вибрати, які йому більше до вподоби. Тому доведеться трохи зачекати," - акцентував Вакарчук.

На питання щодо кризи середнього віку, Вакарчук підкреслив, що після народження дитини у нього відбулась переоцінка цінностей: "Чесно кажучи, я не зовсім розумію, що це таке. Дехто каже, що криза середнього віку починається в 30 років, дехто – що в 40 чи 50. Але ж не може вона тривати 20 років?! Безумовно, в мене відбулася переоцінка цінностей – це зумовило багато подій в житті. Чи то криза? Не знаю. Я не спеціаліст з цього питання".

"Таке буває": Ірина Білик розповіла, скільки разів на рік може закохуватись

четвер, 10 квітень 2025, 9:50

Днями Ірина Білик відсвяткувала своє 55-річчя великими концертами у Києві. В честь цієї події перший чоловік співачки Юрій Нікітін розмістив у соціальній мереж «крутезне» спільне фото з Іриною, яке було зроблене у 1990 році, коли вони тільки познайомил...

Є секрет! Як треба готувати курячу печінку, щоб вона завжди виходила соковитою

четвер, 10 квітень 2025, 9:12

Печінку іноді ігнорують, як продукт для частого приготування. Це пов’язано із специфікою структури. При смаженні вона стає сухою, що аж ніяк не асоціюється із апетитною стравою. Жоден соус чи гарнір не врятують печінку при неправильному готуванні. Якщо...