Друга леді Сполученого королівства розважила британців: Вагітна дружина Бориса Джонсона продемонструвала яскравий образ (фото)

Сьогодні прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступив на конференції Консервативної партії в Манчестері. Разом з ним була його дружина — Керрі Джонсон. Вона зараз вагітна другою дитиною, тому вирішила заховати живіт під вільним вбранням, передають Патріоти України.

На Керрі була червона сукня довжини міді від британського бренду Cabbages and Roses вартістю 490 доларів. Вбрання вона поєднала з чорними шкіряними чоботами Jigsaw на невеликих шпильках за 250 доларів.

Аутфіт вона доповнила підвісками на ланцюжках і золотими сережками-кільцями. Керрі зробила укладку з локонами і легкий макіяж, підкресливши очі чорним олівцем.

Керрі закоханими очима дивилася на Бориса. Після виступу вони мило поцілувалися перед публікою.

Борис був одягнений у чорний класичний костюм, білу сорочку і блакитну краватка в дрібні рисочки.

До слова, Керрі любить червоний колір, який часто додає в свої аутфіти. Вчора, наприклад, вона поєднала червоний жакет з білою сорочкою і чорними штанями.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...