"Я рада повідомити": Дружина Олега Винника вперше за довгий час звернулася до фанатів (фото)

Олег Винник і Таюне досить рідко радують шанувальників новими фото і відео. Свої особисті акаунти в Інстаграм вони ведуть виключно заради творчої діяльності: презентують нові пісні, кліпи та концерти, зазначають Патріоти України.

Вперше за довгий час нова публікація з'явилася в мікроблозі таємної дружини Олега Винника, що зовсім недавно вразила схожістю із Мерилін Монро. Таїсія Сватко опублікувала своє фото, зроблене під час одного з концертів. У кадрі вона постала в чорній сукні, її волосся залишилося розпущеним, а в макіяжі зроблений макіяж з акцентом на губах.

Приводом для публікації послужили несподівані новини, які привели фанатів в захват. Таюне повідомила, що в п'ятницю, 17 вересня, виходить її нова композиція.

"Я рада повідомити, що презентую свою нову пісню "Подруга" і вже завтра ви зможете її почути на радіостанціях. А на Радіо п'ятницю я прийду, щоб презентувати її особисто. Початок ефіру 10:15. Так що зустрінемося на радіохвилях", - зазначила дружина Олега Винника.

Пост Таїсії Сватко справив фурор в Мережі. Шанувальники залишили свої лайки, а також захоплені коментарі:

"Нарешті, прем'єра від Таюне", "Таєчка яка чудова новина дуже чекаємо нового неймовірно красивого хіта", "Фото шалено красиве", "Яке чарівно фото. Неймовірно красива", "Ура, нарешті-то, як ми вас любимо. Це буде просто шедевр".

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...