Дуже хоче "відмитися": Сніжана Єгорова припинила мовчанку після скандалу з Путіним і навела слова з Біблії

Одіозна телеведуча й актриса Сніжана Єгорова опублікувала нові пости в соціальній мережі після скандалу з підтримкою президента Росії Володимира Путіна. Відома українка натякнула, що вважає свою позицію правильною незважаючи на критику, фактично назвавши себе "світлом у пітьмі", зазначають Патріоти України.

Відповідні повідомлення телеведуча залишила в акаунті в Instagram. Цікаво, що в іншій соцмережі – Facebook – зірка продовжує мовчати, хоча саме там вона публічно зізналася у своїй любові до лідера країни-агресора.

"Світло в пітьмі завжди виділяється та засліплює тих, хто впустив у себе морок", – написала актриса, використавши алюзію на Біблію. До посту вона прикріпила свою фотографію, а коментарі активно почистила, залишивши лише хвалебні.

У другому повідомленні телеведуча теж залишила "філософський" роздум. Очевидно, українка, яка підтримує політику Кремля, упевнена: вона нібито несе у маси свою викривлену "правду".

"Нести свій вогонь, крізь зиму та сніг… І вірити, що вітер і час мчать із тобою", – написала зірка, опублікувавши своє фото в короні.

Нагадаємо: раніше Єгорова публічно заявила про підтримку Путіна й назвала його пропаганду "таблеткою від божевілля". Більше того, знаменитість закликала фоловерів подивитися одне з відео з президентом РФ.

"Я підтримую Володимира Путіна!.. Дивіться як акт екзорцизму, якщо не хочете, щоб на пекло перетворився ваш дім", – написала колаборантка, поділившись пропагандистським роликом.

Це викликало бурю обговорення та різку критику Єгорової. Українська телеведуча Стася Ровінська, дочка актриси, заявила: їй соромно за позицію матері, вона відчуває "біль, сором і бажання захистити своїх дітей".

Крім того, як зізналася Ровінська, скандальні слова Єгорової вже вплинули на її власну родину. Так, телеведучу попросили не водити середнього сина в садок, "поки що все не вляжеться". Коли жінка розповідала про це, то не могла стримати сліз. Ровінська наголосила, що сама вона підтримує й завжди підтримувала УкраїнуКоротко про знаменитість:

  • Сніжана Єгорова – 49-річна українська актриса та телеведуча. Народилася 23 лютого 1972 року в місті Нова Каховка. 2006-го брала участь у театральному проєкті Олексія Лисовця "Нас поміняли тілами", а також у шоу "Танці з зірками". Ведуча програма "Народна зірка"

Дітям радість - мамі втіха: Могилевська показала, як привітала доньок з Великоднем (фото, відео)

вівторок, 7 травень 2024, 2:35

Артистка стала мамою двох дітей, публічно оголосивши про всиновлення в новорічну ніч. Меншій дівчинці нещодавно виповнилося чотири роки. . Українська співачка Наталія Могилевська показала, що подарувала донькам на Великдень. Святковими кадрами зірка с...

"Для мене це складне запитання": Відома українська акторка зізналася, як мобілізація чоловіка вплинула на нього

понеділок, 6 травень 2024, 23:55

Дружина українського актора Дмитра Сови - акторка Даша Легейда поділилася, як мобілізація змінила її коханого. Як зізнається акторка, Дмитро кардинально змінився. Зокрема, після відмови від звичних для нього раніше речей він став менш життєрадісним. ...