Дуже сміливо: Супермодель Гайді Клум засвітила оголені груди на пляжі (фото 16+)

Німецька супермодель Гайді Клум з чоловіком відправилася у відпустку. В один із вечорів відпочинку вона влаштувала відверту фотосесію на пляжі. Зірка сексуально позувала на камеру, повністю оголивши груди, передають Патріоти України.

48-річна зірка та її 31-річний коханий Том Кауліц надали перевагу пляжному відпочинку. Вони ніжаться на сонечку на курорті та насолоджуються часом, який проводять удвох.

Одного вечора Том фотографував обраницю, коли та позувала перед ним топлес. Гаряча Гайді Клум на фотографіях, які поширила в мережі, зображена на пляжі під час заходу сонця. З одягу на знаменитості були лише чорні трусики від купальника, які підкреслили її пружні сідниці.

Волосся Гайді вклала у хвильки, а на обличчя не наносила косметику. Вона довершила надзвичайно відвертий пляжний образ мінімалістичними сережками та ланцюжком з кулоном у вигляді серця.

Найбільше увагу прихильників привернуло те, що модель повністю оголила груди. Вона весело стрибала на пляжі, демонструючи оголені форми. Зірці вкотре вдалося розбурхати уяву багатомільйонної аудиторії.

Для перегляду всіх фого гортайте праворуч:


"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....