Джонні Деппа знайшли непритомним у готельному номері в Будапешті - 60-річного актора госпіталізували

Джонні Деппа знайшли непритомним у готельному номері в Будапешті: 60-річного актора госпіталізували

Всесвітньо відомого американського актора Джонні Деппа було знайдено непритомним у готельному номері Будапешта, Угорщина, куди він приїхав у рамках туру свого хард-рокового гурту Hollywood Vampires. 60-річну зірку Голлівуду терміново госпіталізували до однієї з місцевих лікарень, передають Патріоти України.

Медики оцінили стан кінематографіста як тяжкий. Про це пише угорське видання Blikk. Через стан здоров'я артиста колективу довелося скасувати виступ, хоча музиканти вже буквально готувалися виходити на сцену. Менеджер Деппа запевнив, що вся справа в поганому самопочутті знаменитості, і не став вдаватися до подробиць. А ось один із учасників Hollywood Vampires натякнув, що актор переборщив із алкоголем і саме з цієї причини не зміг виступати і був госпіталізований.

"Все було готово, сцена була встановлена, команда була готова до виступу. Нікому навіть не спало на думку, що можуть бути проблеми, тим більше, що учасники гурту вже виконали налаштування звуку. Все, що ми чули, це те, що Депп був перезбуджений, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що йому викликали лікаря, щоб зрозуміти, чи не сталося з ним чогось серйознішого, ніж зловживання", – повідомив журналістам один із музикантів.

Так, виступ колективу мав відбутися 18 липня, але "через побоювання за здоров'я та безпеку Джонні Деппа" його відклали. А вже 22 липня Hollywood Vampires виступили у Польщі, і там зірка "Піратів Карибського моря" та десятків інших культових кінострічок був у доброму здоров'ї.

"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...