Екс-"холостячка" Ксенія Мішина розповіла, як жила і чому розлучилася з батьком своєї дитини

Ксенія Мішина стала героїнею випуску програми "Українські сенсації" на 1+1. У ньому 31-річна актриса і зірка реаліті-шоу "Холостячка" розповіла про стосунки з колишнім чоловіком, передають Патріоти України.

Ксенія зустріла Олександра, коли їй було 20 років, а йому - 30. Вона вчилася в університеті ім. Карпенко-Карого і не хотіла серйозних стосунків, але її залицяльник виявився наполегливим. Коли пара почала жити разом, все йшло добре, але варто було Ксенії завагітніти, як обранець проявив жорстокий бік.

"Я була тоді залежна від нього, і в фінансовому плані. Мені не вистачало грошей, я хотіла поїсти, я їздила в університет. Він відповідав: "Все, цього досить, не поїж, сама піди зароби", - розповіла актриса.

Чоловікові не подобалося, що Ксенія не могла готувати йому їжу, хоча сама вона страждала від токсикозу і насилу заходила на кухню. Втомившись від сварок і претензій, Мішина вирішила назавжди розірвати стосунки з тираном і переїхала до мами в Севастополь. Коли народився син Платон, його батько повністю зник із поля зору.

Син Ксенії Мішиної ні разу не бачив батька, але їй випала ще одна моторошна зустріч із Олександром. "Я не бачила його років 5, і ось він намалювався. Прийшов у театр, де я працювала, і зробив таку маленьку виставу. Я дивилася виставу, до мене увірвався мій колишній, взяв мене за волосся, виштовхав мене з балкона і спустив зі сходів. Я почала плакати, кричати. Він дуже обережно все робив, щоб у мене не було на тілі слідів. Почав кричати: "Де моя дитина?" Він був п'яний, - розповіла вона. - Потім я пішла в поліцію, а поліція мені сказала: "Ну що ж ви зараз прийшли, а не вчора. Немає на вас ніяких слідів, тому ми не можемо нічого зробити".

Після цього Мішина в соцмережах отримувала ще багато звинувачень і образ від колишнього чоловіка, який пред'являв претензії на Платона. Йому актриса дала лише одну відповідь: "Тут немає нічого твого".

"Подоляночка": alyona alyona та Jerry Heil презентували пісню, яку планували представити на Євробачення 2024 замість "Teresa & Maria" (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 5:58

За добу новий трек alyona alyona та Jerry Heil набрав близько 130 тисяч переглядів та прослуховувань в мережі Ютуб. Як виявилося, новий хіт дуету, вони планували представити на Нацвідборі на Євробачення 2024. . alyona alyona та Jerry Heil презентували...

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...