Фантастика! 63-річна мама Потапа підкорила молодим зовнішнім виглядом

Потап і Настя Каменських чудово проводять час в Хорватії. Закохані вирушили в романтичну подорож не тільки удвох, а прихопили найближчих і дорогих серцю людей, передають Патріоти України.

З подорожі українська співачка і продюсер активно діляться фото і відео, вражаючи місцевими красотами. Виявляється, компанію закоханим становить їх подруга Аня, і дві мами: Лідія Петрівна і Людмила Анатоліївна. І якщо фото мами Насті Каменських з'являються в її мікроблозі часто, то ось знімки зі свекрухою ні.

"Я виросла в дуже добрій, турботливій, повноцінній і повній любові сім'ї! Сім'я для мене завжди буде стояти на першому місці. А наші усмішки, подорожі та враження - найбільш незабутніми моментами в житті! Зараз буде дуже стандартно написано, але цінуйте, любіть і оберігайте один одного", - зазначила в публікації артистка.

Пост вона супроводила серією фото, показавши себе разом з мамою, чоловіком та свекрухою. 63-річна Людмила Анатоліївна виглядає чудово. Засмагла блондинка може похвалитися приголомшливою фігурою, і виглядає років на 15 молодше свого віку. Для прогулянки по Коміжа вона обрала білий джинсовий комбінезон, майку, кеди і яскраву акцентну жовту сумочку.

"Мами просто чудо", "Настя спасибі вам за те, що транслюєте нам ваше тепло і любов", "Мама супер", "Які всі красиві", "Ви дуже красива, а мами красуні", "Мами такі молоді й такі шикарні" , - пишуть фоловери.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...