"Фотошоп, аж поле попливло": Полякова в мікробікіні влаштувала провокацію в мережі й нарвалася на критику (фото)

Оля Полякова не боїться критики і не соромиться демонструвати свої стрункі форми у всій красі. За ідеалною фігурою зірки стоїть величезна робота, з секретами своїх тренувань і раціону вона із задоволенням ділиться з шанувальниками, а її гарячі фотосети незмінно викликають ажіотаж в мережі, передають Патріоти України.

Цього разу Королева ночі вирішила спровокувати підписників в Instagram яскравим фотосетом в червоному мікробікіні. Співачка позує на зелоном газоні в купальнику-бондо і демонструє точені форми з різних ракурсів, даючи розглянути себе краще.

"1,2,3,4,5? Голосуємо! Тыжематьей і в вашемвозрасте на вихід", - відразу ж попередила сувора співачка тих, хто буде намагатися її розкритикувати за жаркий фотосет.

Перед гарячою фотосесією артистки не встояли не тільки шанувальники, а й зіркові друзі. "Ну, Полякова... На вулиці і так жарко, а вона ще підігріває!"- зазначив Гарік Бірча. "Все клас", - гідно оцінила знімки Ольга Цибульська. "Вогонь!"- запевнив Євген Сморигін. "А можна все і ще 5", - написала вражена Анна Буткевич.

"Ага ,Фотошоп, видно як живіт підтягували, що аж поле попливло", - зазначив у коментарях хтось із користувачів мережі. "Ну так, у мене ж пузо зазвичай", - парирувала з гумором зірка. Звичайно, не обійшлося і без порції критики, яку передбачала артистка. Але компліменти сипалися на неї як з рогу достатку.

  • Неймовірно красива жінка
  • Ви в такій відмінній формі
  • Афродіта прям
  • Яка красуня
  • Вау! Кішечка - вогонь
  • Ну просто тигриця
  • Сексуальна

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...