Футболісти збірної Данії відсвяткували вихід на ЧС-2022 купанням з "патріотично налаштованими" співробітницями готелю

Збірна Данії з футболу відзначила вихід на чемпіонат світу-2022 непристойною вечіркою в готелі Marienlyst в Хельсінгерi (на північ від Копенгагену). У скандалі виявилися замішані захисник "Челсі" Андреас Крістенсен, гравець "Тоттенгема" П'єр-Еміль Хейбьерг, футболісти "Лестера" Каспер Шмейхель і Яннік Вестергор, а також представники з "Брентфорду" Крістіан Норгор і Матіас Йенсен.

Журнал Se og Hor отримав в своє розпорядження злитий електронний лист менеджера готелю Майкла Лаурітсена, в якому він обурився поведінкою своїх співробітниць, назвавши подію такою, що "розчаровує і є абсолютно неприйнятною". Згідно з цим повідомленням, гравці національної збірної і напівголі дівчата плавали в одному басейні за кілька днів до матчу чемпіонату світу з футболу проти Молдови.

Злитий лист"На жаль, є деякі співробітники, які були занадто ласкаві по відношенню до національної збірної, що я навіть в найсміливiшiй уяві, не міг собі уявити", – написав Лаурітсен.

Hotel Marienlyst постійне місце, яке завдяки своєму розташуванню і, не в останню чергу, спа-центру і басейну, є улюбленим місцем для відновлення футболістів.

Готель, в якому відпочивали футболісти

У зоні басейну збірна зазвичай відпочиває ввечері після тренування і перед виїздом на матч. Та ж сама процедура була і перед зустріччю з Молдовою, але в цей раз вони були в басейні не самі.

Згідно з інформацією Se og Hor, зі спортсменами були присутні як мінімум дві - а можливо і більше - молодих жінок привабливої зовнішності. Автори не уточнюють конкретно, що відбувалося в басейні.

Вечірка, яка нібито переросла в оргію, пройшла пізно увечері в четвер. Молоді жінки з числа обслуговуючого персоналу скористалися привілеєм, який у них був, і затрималися після роботи біля басейну.

Співробітниці в своїй пояснювальній записці розповіли, що сиділи в басейні подалі від гравців збірної, але в міру того, як вечір тривав, гравці до них підходили все ближче і ближче, а потім покликали до себе.


"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...