Глядачам було дуже цікаво: Влад Яма роздягнув партнерку під час виступу

Хореограф Влад Яма поділився делікатною ситуацією під час виступу на сцені. Він згадав випадок у Запоріжжі. Про це розповів у проєкті Improv Live Show, який показує "Новий канал", передають Патріоти України.

"Тоді я щодня брав участь у шоу-програмі в ресторані. Виступали ми так: була пара – ми з партнеркою, а ще окремо – балет. Якось у вихідні один хлопець захворів. І мене попросили вивчити пару номерів, щоб замінити його. В першому ж із них ми з колегою піднімали партнерку над собою у такій собі позі "Ісуса Христа" – з розкинутими руками. І під час цього верхньою частиною свого костюму вона зачепилася за мій", - поділився Яма.

Танцюрист зазначив, що нічого не відчув. "Спокійно підняли її над головою, потім зробили кілька повільних обертів під класну музику. Коли подивився на глядачів, зрозумів, що вони якось дивно реагують – чимось вражені. Виявилося, що верх костюму партнерки повністю злетів, і ми її обертали з голими грудьми. Самі цього не бачили, але глядачам було цікаво", - додав чоловік.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...