Грошей немає, щоб купити будинок: Віктор Павлік поскаржився на "важке життя" та розповів, на що витрачає найбільше (відео)

Віктор Павлік розповів про сімейний бюджет.

Український виконавець Віктор Павлік зізнався, що кожного місяця на їхній сімейний бюджет з молодою дружиною потрібна чимала сума грошей. Основна стаття витрат – оренда квартири за 20 тисяч на місяць. Саме з цієї причини подружжя поки не може собі дозволити купити власний будинок, про який так мріє артист. Детальніше про це Павлік розповів в програмі "Слава+", передають Патріоти України.

Крім того, за стоянку двох машин щомісяця теж доводиться платити більше 5 тисяч. "Ми платимо за оренду житла щомісяця 20 тисяч гривень. Я вважаю, що це немаленька сума. Грошей немає, щоб купити будинок. Тут багато різних нюансів, тому ми поки думаємо. Плюс, стоянка двох автомобілів мені щомісяця обходиться в 5200 гривень. Мотоцикл – 1000 гривень на місяць. Моя машина ще в кредиті, Катін автомобіль ми вже повністю викупили", – пояснив детальніше співак.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...