Гриша Решетник змусив нахилитися Лесю Нікітюк, щоб... почитати сценарій у неї на сідницях (фото)

Знакова для світу української моди подія – бренду Vovk виповнилося 10 років. Ведучими урочистостей стали Леся Нікітюк та улюблениць телеглядачів Гриша Решетник. Саме його за лаштунками стильного заходу годувала із рук фруктами можлива претендентка на головну героїню шоу "Холостячка" третього сезону, передають Патріоти України.

Ім'я тієї, за руку та серце якої боротимуться численні наречені, організатори проекту ще не озвучували. Але в Мережі шанувальники відомого реаліті неодноразово обговорювали, що їм хотілося б, щоб черговою холостячкою стала Леся Нікітюк.

На знімку Гриша Решетник у білій сорочці та з метеликом читає свій сценарій. У цей час його колега, усміхаючись і тримаючи в руках велику тарілку з різними смаколиками, відправляє Гриші Решетнику в рот шматочок якогось плода. Підпис до фотографії каже: "А я хотів на дієту". Гарне почуття гумору виявилося притаманним не тільки Лесю Нікітюк, а й Гриші Решетнику, який у себе в сторис розмістив пікантний і не менш веселий кадр.

На чорно-білому фото зображені обидва ведучі, де Леся Нікітюк нахилилася, ніби поправляючи черевики, а Гриша Решетник у цей час розмістив текст сценарію на "п'ятій точці" ведучої і робить вигляд, що уважно його читає. Короткий підпис до знімку із двох слів жартівливого характеру: "Вичитую сценарій".

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...