І олів'є поїла, і вбивцю-Путіна підтримала: Ірина Шейк опублікувала фото з буквою Z

На початку війни російська модель Ірина Шейк, яка багато років вже мешкає у Нью-Йорку і, ймовірно, має американське громадянство, за прикладом своїх іноземних колег опублікувала допис, у якому закликала допомагати Україні, та оголосила, що збирається робити пожертву, передають Патріоти України.

"Ні війні. Я робитиму пожертвування @unicef і @redcrossukraine. Будь ласка, перевірте мої історії на наявність посилань і ресурсів для пожертвувань, дайте, що зможете. Молюся про мир", — написала тоді Ірина.

Але, як виявилося, ні життя в Нью-Йорку, ні щось інше не змогло викорінити з дівчини російську душу. Учора, 13 липня, модель опублікувала кілька сторіз в Instagram, на яких показала, як попарилася в російській лазні, та свій обід, що складається із салату олів'є.

Однак збентежило багатьох не те, що знаменитість порушує дієту, а підпис до фото Russianzz on Wednaday… (ймовірно, вона хотіла написати Wednesday, тобто середа, але зробила одруківку).


Чому Шейк вирішила написати слово Russianzz (росіяни) саме через букву Z, яка від 24 лютого стала символом злочинів росіян, вона не пояснила, але це наштовхує на роздуми, що модель, насправді, підтримує війну та геноцид українців.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...