"Я - проти бодіпозитиву": Невістка Ющенка похизувалася струнким тілом у відвертому бікіні (фото)

Невістка третього президента України Віктора Ющенка, Олена Ющенко, показала своє фото у бікіні та поділитися думками щодо бодіпозитиву. Відповідний допис з’явився у її Instagram, передають Патріоти України.

Ющенко переконана, що "ця дивна хвиля бодіпозитиву" є обманом. "Не можу сказати, що я проти людей із зайвою вагою, але я проти цієї дивної хвилі бодіпозитиву. Ви нам що хочете вже прищеплювати, що ожиріння це норма? Ні, це не норма. По-перше, це наслідки для організму, по-друге, ніхто із зайвою вагою не відчуватиме себе легко і комфортно, і не треба обманювати людей", - обурилася вона.

Дружина Андрія Ющенка також наголосила, що підтримує здоровий спосіб життя. "Я за веганство, за здоровий спосіб життя, за спорт, за життя без алкоголю і куріння буду завжди, а ось за всі нездорові і шкідливі речі, як стадо мекати не буду!", - написала вона.

Ющенко також вважає, що зайва вага – це "некрасиво". "#bodypositive це обман! Поважати всіх людей потрібно, але робити це нормальним не бачу сенсу, краще прикладом показувати, як вийти з зайвої ваги, а не показувати на скільки кг став більше, і думати, що це так круто і красиво! Це некрасиво! І я точно це знаю на особистому прикладі", - зауважила Ющенко.

При цьому Ющенко додала, що вона також не підтримує "моду на дистрофіків". "Їсти потрібно обов'язково і мати гарні форми, а не виснажений вигляд і психіку від голоду", - підсумувала Олена.

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...