"Я оплачувала абсолютно все": Племінниця Софії Ротару розповіла, як чоловік її бив та принижував у присутності друзів

Українська співачка, племінниця Софії Ротару Sonya Kay зараз щаслива у шлюбі з хокеїстом Олегом Петровим, передають Патріоти України.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Маші Виноградовій. Артистка зізналася, що це той чоловік, який робить для неї все, і ніби "носить її на подушечці". Соня зізналася, що їй є з чим зрівняти, оскільки вона мала досвід аб'юзивних стосунків.

Виконавиця поділилася, що два роки була у нездорових стосунках. Хлопця вона зустріла у Великій Британії, де тоді жила. Соня зізнається, що вони тоді разом знімали квартиру, однак платила вона за неї:

"Я оплачувала абсолютно все - оренду квартири, продукти, одягала його, на відпочинок ми їхали за мої кошти. Я його дуже кохала. Напевно, ці стосунки навчили, що не можна з собою так чинити. Здається, тоді я абсолютно не поважала себе. Не знаю, як два роки могла бути з людиною, яка мене б'є, від нього я дізналася, що таке булінг. Він мене принижував і у присутності друзів. Все було", - поділилася Соня.

Зараз співачка списує все на свою недосвідченість та юний вік. Артистці на той момент було 22 роки. Також Соня розповіла, коли чоловік вперше її вдарив. Тоді пара повернулася з вечірки з друзями:

"Ми прийшли додому, і щось йому не сподобалося з інтонацією – не те я щось сказала. Він мене вдарив по обличчю. Я впала у ванній кімнаті. У мене були синці",- пригадала Соня.

Поставити крапку у стосунках артистка вирішила після того, як повернулася в Україну. Соня зізнається, що тоді зрозуміла, що жінка не має за все платити і варто про це сказати чоловіку, бо далі буде гірше.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...