"Я вбиваю ворогів і хочу перемогти": Єфросініна розповіла, що її син грається тільки у війну і хоче допомагати батьку

Українська телеведуча Маша Єфросініна помітила, що її 8-річний син Олександр припинив гратися в розвивальні ігри, зосередивши свою увагу на жорстокіших розвагах, наближених до реальності українців, – іграх про війну. Так школяр намагається допомогти татові Тимуру Хромаєву, який служить на передовій, передають Патріоти України.

Батько не може зараз бути із сином та не погоджується на прохання дружини приїхати до них на кілька днів. Щемливий допис з'явився в Instagram зірки.Ведуча розповіла, що маленький Олександр із дитинства був дуже добрим, не дозволяв рідним вбивати комах, ладив з тваринами і не виявляв жодних ознак агресії.

"Взагалі мріяв стати фермером-поліцейським. І от тепер він грає лише у війну. Видалив з планшета всі розвивальні ігри, поліцейські гонки. Я йому: "Не можна, я проти стрілянини, проти вбивств". А він мені: "Я вбиваю ворогів! Мамо, я хочу перемогти. Я хочу додому. Я допомагаю татові", – переказала слова сина Маша Єфросініна.

Мама школяра поскаржилася, що не може протиставити нічого у відповідь, адже його батько також цілковито зосереджений на захисті України від росіян, тому не приїжджає до сім'ї.

"І що я маю сказати у відповідь? Якщо його тато на мої мольби приїхати до нас хоча б на три дні, відповідає: "Вип*здимо всю гидоту з нашої землі, тоді я приїду, щоб вас забрати додому", – поділилася зірка.

Маша Єфросініна із сумом підсумувала, що в умовах повномасштабної війни її думки щодо виховання сина та погляди на мораль і віру змінили кут.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...