"Я вже не та Аня, що у 23": Різатдінова відзначила день народження в Туреччині та показала фігуру після пластики живота (фото)

Гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор і фіналістка шоу Танці з зірками Анна Різатдінова насолоджується літніми канікулами. Різатдінова поділилася з шанувальниками в Instagram яскравими фото з відпустки, передають Патріоти України.

16 липня гімнастка відсвяткувала день народження. Відомій спортсменці виповнилося 28 років. Зараз зірка відновлює сили в Туреччині. Різатдінова, яка робила пластику живота, демонструє підтягнуту фігуру в модних купальниках.

«Аналізуючи себе, стала помічати, що Аня у 23 роки й зараз це дві різні людини! Але ж заведено вважати, що чим старше ми стаємо, тим гірше, дівчина цікава і приваблива лише у 21−23, а далі вона нікому не потрібна. Нісенітниця! Я лише зараз здобуваю ту жіночність і гармонію, до якої прагнула все життя! Я вже не та наївна дівчинка, яка не вміла говорити „ні“! Не вірю в казки, але вірю в кохання! У 23 я не знала, що таке життя, через те, що 17 років провела у великому спорті, але він мене нормально випробував на міцність! Я відразу отримала колосальний досвід у стосунках (дівчата його отримують десятками років), а я зрозуміла, „як і що“ з першого разу. Усвідомила, що „правильність“, якої мене навчали мої батьки, нікому не потрібна! У цьому світі треба виживати й кожен сам за себе! Міф про те, що (у мене олімпійська медаль) і мені можна далі по життю не працювати, був розвіяний одразу! Я почала шукати себе, реалізовуватися і зрозуміла, що в цьому житті треба розраховувати лише на себе! Я впевнено можу сказати, що я пишаюся собою», — написала знаменитість.



"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...