Яка красуня! 17-річна дочка Моніки Белуччі показала гнучке струнке тіло в цілісному латексному костюмі

17-річна дочка італійської актриси Моніки Белуччі і французького актора Венсана Касселя Дева Кассель робить великі успіхи в модельному бізнесі, зазначають Патріоти України.

Молода дівчина взяла від своїх батьків все найкраще - французьку чарівність батька, італійську привабливість матері, та неабияку зовнішність.

Не дивно, що Деву постійно порівнюють з мамою, для якої кар'єра також почалася з фотографій в модних журналах. Однак таланти дівчини високо цінують і без іменитих батьків - Кассель проявляє чудеса професіоналізму вже в такому юному віці.

Її нова фотосесія - прекрасний тому доказ. Для неї дівчина примірила зухвалий образ - цілісний латексний костюм, кепі зі стразами та босоніжки на тонкій шпильці. Дівчина позує, стоячи на ліжку в темній кімнаті. Лише один промінь світла вихоплює тендітну фігурку моделі.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...