"Якщо ми підемо до суду": Колишня дружина Остапчука розповіла, чому не хоче ділити спільний будинок через суд

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука – нотарка Христина Горняк – розповіла, що їй так і не вдалося поділити спільний будинок з ексчоловіком мирним шляхом, а звертатися до суду вона не горить бажанням. Жінка пояснила, що намагалася вирішити справу сам на сам, але з нею діалог підтримувати не хочуть.

Про купівлю спільного дому колишнє подружжя задумалося недовго після одруження, тобто у 2021 році. Вони придбали нерухомість в елітному селищі під Києвом, а вже у 2022 році почали ділити майно через розлучення. Чи припинилися розбірки й про яке вирішення ситуації мріє Христина Горняк вона розповіла в інтерв'ю "ЖВЛ".

"Будинок, на жаль, ми не поділили. Я пропоную, але зі мною на діалоги не йдуть. Я ж людина адекватна. Я розумію, що будинок є спільним майном колишнього подружжя", – зазначила вона.

Вона не бажає вирішувати поділ будинку через суд, адже як нотаріус знає, що нерухомість надовго заморозять, і в ньому ніхто не зможе жити.

"Якщо ми підемо до суду це буде спірне майно. На нього накладеться арешт, і цей будинок просто заморозиться. Він нікому не стане в пригоді, розумієте? Я проти такої ситуації", – пояснила Горняк.

Як бачимо, тепер жінка проти судових розбірок, але раніше своїми погрозами оперувала, щоб Володимир Остапчук дотримався обіцянки. Після їхнього розлучення чоловік заявляв, що подарує цей будинок, але жінка відмовилася. Тепер вона шкодує про своє рішення

В перекладі на людський вік "прожила" 152 роки: У Британії померла найстаріша кішка світу

понеділок, 16 вересень 2024, 7:40

У Великій Британії на 33-у році життя померла найстаріша кішка у світі. Про це у неділю, 15 вересня, повідомляє газета New York Post, передають Патріоти України. . Вік Розі дорівнював 152 людським рокам. . "Вона неофіційно мала статус найстарішої кіш...

Щось між ними і досі є? Дженніфер Лопес та Бена Аффлека після розлучення неочікувано заскочили разом у готелі

понеділок, 16 вересень 2024, 6:50

Американську співачку Дженніфер Лопес та голлівудського актора Бена Аффлека, які місяць тому розпочали процес розлучення, неочікувано помітили разом, передають Патріоти України. Папараці заскочили колишніх закоханих у позашляховику артиста, а потім в г...