Імпульсивна жінка може ще передумати: Меган Маркл публічно відкинула титул герцогині Сассекської

Принц Гаррі наразі не послідував прикладу своєї скандальної дружини

Меган Маркл, що стала вдруге мамою 4 червня, публічно відмовилася від титулу герцогині Сассекської, отриманого нею після весілля з принцом Гаррі. Про це свідчить нещодавно оприлюднений документ, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Нellomagazine, тепер Меган не називає себе частиною британської королівської сім'ї.

Згідно зі "злитим" свідоцтвом про народження Лілібет Діани Маунтбеттен-Віндзор, в графі "Мати" тепер уже екс-герцогиня значиться як Рейчел Меган Маркл.

Відзначимо, що коли народився первісток пари Арчі Харрісон, Меган була підписана, як "Рейчел Меган, Її Королівська Високість герцогиня Сассекська".

При цьому принца Гаррі ці зміни не торкнулися. У графі "Батько" він як і раніше позначений, як "Герцог Сассекський, Його Королівська Високість".

Фото: Свідоцтво про народження Лілібет Діани (TMZ)

Нагадаємо, що дочка Гаррі і Меган з'явилася на світ в лікарні Санта-Барбара 4 червня 2021 року.

Пара покинула Великобританію ще восени 2019-го року. Деякий час вони прожили в Канаді, але незабаром після оголошення про складання офіційних повноважень (у січні 2020-го), перебралися в США.

Там добровільні вигнанці в серпні 2020-го придбали особняк в Санта-Барбарі у російського банкіра Сергія Грішина майже за 15 мільйонів доларів, взявши частину суми в іпотеку.


"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...