"Іноді трапляється момент, коли артисти зʼїжджають з глузду": Продюсер Ясинський пояснив, чому Винник провалив повернення в шоубіз

Відомий український продюсер Михайло Ясинський, який працює зі співачкою Олею Поляковою, висловився про провальне повернення в шоубіз артиста-втікача Олега Винника. Він виокремив кілька ключових проблем, які не бачить сам виконавець, передають Патріоти України.

Серед них – сварка з колишнім продюсером Винника Олександром Горбенком, який багато років сприяв успішній карʼєрі співака в Україні. Своїми думками Михайло Ясинський поділився в розмові зі Славою Дьоміним.

Як зауважив продюсер, творчість Винника за два з половиною роки затишшя ніяк не змінилася. "Вони всі як одна відома пісня Олега Винника. Ніби не було ніяких двох років, ніби не було ніякої війни, не було цього мовчання, не було незрозумілих інтерв'ю", – пояснив експерт.

Головну проблему Михайло Ясинський вбачає в відсутності продюсування. За його словами, Винник некрасиво вчинив із своїм другом, і тому в відповідальний момент – на початку повномасштабного вторгнення Росії –залишився без його допомоги.

"Так сталося, що він відвернувся від Олександра. Всі ці проблеми з бізнесом почалися ще до війни. От саме це я не розумію, не сприймаю як менеджер, як людина, яка теж співпрацює з артистами. Іноді трапляється момент, коли просто вони зʼїжджають з глузду", – додав продюсер.

Відсутність команди, котра змогла б допомогти Виннику з розмахом повернутися в шоубіз та пояснити свою втечу, а також те, що співак не живе в контексті війни, зіграло з ним поганий жарт.

"Що ми бачимо? Всі ці справи веде людини, яка була головою фан-клубу Олега Винника. Ми бачимо одні й ті самі фото, ті самі пісні, навіть логотип OV – ці літери ж були тактичними знаками російської армії під час вторгнення. Треба цього позбуватися. Тут ніби нічого люди не розуміють", – пояснив Ясинський

"Все зробив, як закон пише": Григорій Решетнік відповів на закиди, що він "ухилянт"

вівторок, 27 серпень 2024, 9:20

Український ведучий Григорій Решетнік чесно відповів, чому він не може бути мобілізованим, передають Патріоти України. Так, Григорій наголошує, що завжди дотримується законів України, тому разом з іншими чоловіками призовного віку проходив ВЛК і навіду...

"Це сто відсотків жертва": Джамала розповіла про труднощі у статусі багатодітної мами та як їй допомагає чоловік

вівторок, 27 серпень 2024, 8:25

Українська співачка Джамала розповіла про зміни у житті після появи у родині третього синочка Аліма, передають Патріоти України. Зірка зізнається, що статус багатодітної мами дається їй непросто, попри те, що на перший погляд здається, що вона встигає ...