Інтенсивно спілкувались на початку війни: Павло Зібров розповів про стосунки з родичами в РФ (відео)

Український співак Павло Зібров розповів про своїх родичів в РФ та чи спілкується з ними після початку війни.

Виявилося, що його двоюрідні брати та сестри по батьковій лінії живуть в країні-агресорці та вірять всьому, що говорить російська пропаганда. Тому співак розірвав з ними будь-які зв'язки.

"Як то кажуть, немає у мене родичів. Їх не стало. Вони отруєні тією ідеологією, яку Путін проводить уже стільки років. Це ж не вчора й не позавчора, а десятиліттями триває, на жаль. І після 2014-го року ми вже холодно спілкувалися. Вже 2-3 хвилини поговорили й усе, далі політика так чи інакше зачіпається у нашій розмові. Тому холодно-холодно, а після 2022 року один дзвінок і цього достатньо, не потрібно", - зазначив Зібров в інтерв'ю Анастасії Даугуле.

Проте додав, що все ж намагався достукатися до них та розповідав правдиві події, які відбуваються на території України. Але всі спроби виявилися марними.

"Намагався, ну то й що… Ти їм нічого не доведеш, бо там політика в'їлася. У мене в Севастополі навіть два двоюрідних брата. Вирішив для себе не спілкуватися. У мене є тут рідний брат Володя і йому теж телефонували з Воронезької, Курської області… Двоюрідних дуже багато по батьковій лінії, вони мають великі сім'ї. Наша розмова через декілька хвилин доходить до того, що ми – "фашисти", "один народ" і "продалися Америці", - згадав Павло.

"Такого як він ніколи не буде": Мадонна повідомила про горе в її родині

понеділок, 7 жовтень 2024, 10:52

Американська співачка Мадонна повідомила про горе, яке сталося в її родині, передають Патріоти України. У виконавиці померла близька людина. На 64-му році життя не стало молодшого брата зірки – танцівника, художника та дизайнера Крістофера Чікконе. Сум...

37-річна зірка в пошуках особистого щастя: У Лесі Нікітюк новий роман. У мережі розсекретили особу її обранця (фото)

понеділок, 7 жовтень 2024, 9:15

Українська телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала кадром з новим бойфрендом. Фото зірка екрану, котрій 19 жовтня виповнюється 37 років, виклала в Instagram, передають Патріоти України. . "Бобрий ранок", — написала Нікітюк, показавши себе в обіймах таєм...