Інтриганка забула власну брехню? Меган Маркл закотила скандал каналу ВВС

Меган Маркл вже благополучно забула про те, що сама обговорювала теми для фільму каналу BBC зі своїм секретарем, і розпочала війну проти автора фільму та журналіста Амола Раджана, передають Патріоти України.

Так, вона незадоволена тим, що у фільмі її виставили жертвою, яку постійно підставляли решта членів королівської сім'ї з метою «поставити на місце», зокрема й герцоги Кембриджські. Кейт Міддлтон та принц Вільям вже висловили свою думку з цього приводу та отримали офіційні вибачення від королівського біографа Оміда Скобі, який був консультантом скандального фільму.
Такі ж вибачення були принесені і Маркл з Гаррі, але поки що неясно, чи будуть вони прийняті. Адже пара вже виграла один суд проти британських таблоїдів, повідомляє The Sun.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...