Ірина Федишин у сукні зі спокусливим розрізом показала, що чоловік подарував їй на ювілей (фото, відео)

1 лютого Ірина Федишин святкувала своє 35-річчя. В Instagram артистка показала свій святковий образ і подарунок від чоловіка, передають Патріоти України.

На фото і відео зірка постала у чорній обтислій сукні з відвертим розрізом, який дозволив їй продемонструвати стрункі ноги.

Ірина Федишин / © Instagram Ірини Федишин
Аутфіт Ірина доповнила укладанням з легкими локонами, ніжним макіяжем, лаконічними сережками і червоним манікюром.

Чоловік Федишин – Віталій Човник – подарував їй величезний букет тюльпанів, а також велику чорну коробку з написом Love, в якій були повітряні кульки у вигляді червоних сердець. Але це ще не все – на дні коробки артистка знайшла путівку на Мальдіви. Ірина дуже зраділа такому подарунку.

"Друзі, дякую за неймовірну кількість привітань і теплих слів. p.s.: сьогодні зранку на мене чекав дуже приємний сюрприз", - підписала фото співачка.

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...

Дітям радість - мамі втіха: Могилевська показала, як привітала доньок з Великоднем (фото, відео)

вівторок, 7 травень 2024, 2:35

Артистка стала мамою двох дітей, публічно оголосивши про всиновлення в новорічну ніч. Меншій дівчинці нещодавно виповнилося чотири роки. . Українська співачка Наталія Могилевська показала, що подарувала донькам на Великдень. Святковими кадрами зірка с...